Sunday, November 2, 2014

5 metode simple care te vor face mai fericit

     Vrei sa devi mai fericit? Am sa iti prezint 10 metode prin care te vor face sa devi fericit.
Trebuie doar sa le pui in practica.

1. Fii optimist

S-a dovedit stiintific ca oamenii care sunt optimisti. Au mai mult de castigat.
Unul din factori principali pentru care esti in situatia sa fii nefericit, este gandirea negativista.
Tot ce gandesti se materializeaz. Cand esti nervos asa vor fi toti cu tine, cand esti bun cu toti asa vor fi toti cu tine ( incearca si ai sa vezi). Gandirea negativista te inchide si iti vei atrage acele situatia de care te plangi. Nu arfi mai placut sa fi optimist orice ar fi. Practica optimismul si ai sa vezi ca viata ta se va schimba!

2. Fa exerciti fizice, practica un sport

Ai observat ca atunci cand oamenii fac miscare, practica un sport sunt mai fericiti? Atunci ce mai astepti? Haide iesi din casa si alearga, joaca fotbal,handbal ce sport vrei tu numai fa miscare, si nu numai ca te face mai fericit. O sa fi si sanatos asa ca iesi din casa si practica ,,arta" numita sport!

3. Fa ceea ce-ti place

A face ce-ti place inseamna a te implica in acele activitati care iti aduc zambetul pe buze si care te face si fericit oricat ai avea de muncit. A face ceea ce  iti place inseamna sa iti indeplinesti visul tau de mic copil. Asta te va face fericit si a face ceea ce-ti place inseamna o viata traita cu zambetul pe buze.


4. Scapa de frica

Frica este un sentiment foarte urat. Frica te inchide. Te face sa esuezi. In general frica apare des in viietile oamenilor si inca o chestie ,, Fricile se adeveresc!". Mai devreme sau tarziu asa ca scapa de ea!
Metode ca sa scapi de ea sunt destule dar la fiecare persoana este diferit dar exista o modalitate de a scapa de ea

Ca sa scapi de frica confruntate cu ea, cat timp iti va fi frica vor aparea situati de genul care sa te puna la incercare. Iti este frica de apa pentru ca nu stii sa inoti?  Pai atunci confruntate cu aceasta frica. Atata timp cat iti este frica o sa te inchizi si o sa iti fie tot frica. Chiar daca ai sa mai cazi ridica-te ii bine sa cazi dar ii rau sa ramai asa. Asa ca scapa de frica!

5. Bucura-te de viata

Lucrurile care iti plac iti aduc zambetul pe buze. Dar si zambetul te va ajuta sa gasesti acele lucruri. Asa ca nu mai fii trist, fii fericit viata este o joaca frumoasa de care trebuie sa te bucuri. Timpul tau se scurge chiar acum cand citesti aceste cuvinte. Asa ca fii fericit nu are rost sa mai fii nefericit!


                                                   "Viata este o joaca frumoasa"
                                                           

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 comments:

Post a Comment